Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Predstavljeni obroci u tegli

U školi kuvanja Il Primo nedavno je predstavljen brend Tegla's - salate, paste i deserti u tegli, kao origanalno rešenje za zdrav i ukusan obrok.

Tegla's brend osmislio je Vladimir Elesin, koji je prve salate u tegli ponudio Novosađanima 2014. godine, a zatim su efektne salate u teglama stigle i u Beograd. Salate koje su okosnica ponude ove kompanije dostupne su u 13 različtih verzija, a dodatak asortimanu su hladne paste i deserti u tegli. 

Uskoro, kako se moglo čuti na promociji, Tegla's uvodi i nove proizvode u asortiman - musli za zdrav doručak i užinu, kao i obroke u tegli koji mogu da se zagreju.

U saradnji sa Slobodanom Radetom, vlasnikom Il Primo škole kuvanja, Tegla's brend se predstavio kroz kulinarsku radionicu. Za pripremu ovih proizvoda koriste se kvalitetne namirnice, uz pažljivo osmišljene dresinge, a vizuelno su tegle pripremljene tako da u slojevima prikazuju svi sastojci. Osim toga, ambalaža podstiče na zaštitu životne okolinu, što se u praksi realizuje tako što se na svakih 10 vraćenih praznih tegli – dobija jedna puna gratis. 

Kroz kulinarsku radionicu je predstavljena i Il Primo škola kuvanja, u sklopu koje se realizuje šest različitih kurseva i gastronomskih radionica na kojima gostuju najbolji domaći i internacionalni kuvari.

Share