Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Penthaus hotela Plaza za 50 miliona dolara

 

Jedan od trenutno najskupljih stanova na tržištu je penthaus na vrhu čuvenog hotela Plaza u Njujorku. Vlasnik za njega traži 50 miliona dolara, a stan se prostire na tri sprata u potkrovlju hotela i iz njega se pruža predivan pogled na Central park. U njemu je sve automatizovano i digitalizovano, ima 500 kvadrata, 4 spavaće sobe, dok je kupatilo urađeno u mermeru. Osim toga, ima i terasu dužine deset metara. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.