Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Restoran smešten na steni

 

Restoran Rock nalazi se u selu Mičamvi Pingve na istočnoj obali Zanzibara ponekad  menja svoju lokaciji. Naime, nalazi se u Indijskom okeanu i kada naiđe plima, do restorana se dolazi čamcem, a kada se voda povuče, do njega je moguće doći i peške. Restoran je smešten na steni, ima dvanaest stolova i napravljen je od drveta. Radi svaki dan, dok rezervacija stola važi samo dva sata. U Rock-u se služe isključivo morski specijaliteti.  

 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.