Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Homin meni za jesen/zimu 2015/16

 

U Homi na Dorćolu, Filip Ćirić, glavni kuvar i jedan od vlasnika Homa Fine Dining-a, kreirao je novi degustacioni meni za predstojeću sezonu. Gosti mogu da biraju između vegetarijanskih, ribljih ili mesnih jela posluženih u pet ili osam gangova. Za vegeterijance tu je Depimento od paprika sa grilovanim halumi sirom i sladoledom od slanog indijskog oraha. Ljubitelji ribljih specijaliteta uživaće u ukusu halibuta poširanog u puteru sa prazilukom, brandade od celera, krompira i bakalara, ostriga sa musolinom od ostriga. Na mesnom meniju je srneći odrezak iz salamure sa Pui sočivom poslužen uz ragu od srnetine sa Garam Masalom, pireom od gorelog celera i emulzijom od crvene paprike. Nova poslastica u novoj sezoni je mus od kikiriki putera i pečenih banana sa pudingom od crne čokolade i kuli od kakao nipa. Prijatno!  

Rezervacije: 065/21-31-986

 

 

Share

Najnovije vesti


GLOVO nastavlja rad

U kompaniji Glovo naš glavni prioritet tokom ove epidemije uvek su bezbednost, zdravlje i dobrobit naših zaposlenih, korisnika, kurira i partnera.

Vlada Srbije pokrenula je vanredne mere ograničenja kretanja i zatvaranje granica radi daljeg...



Plazma Stiksi: Nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod. Kako bi...



Jovan Mrđenović kolumna

GOSPODINU S LJUBAVLJU

Ovo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirnom kraju Zemuna, u Hercegovačkoj ulici. Time je počelo novo doba za...



Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...



Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...