Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Homin meni za jesen/zimu 2015/16

 

U Homi na Dorćolu, Filip Ćirić, glavni kuvar i jedan od vlasnika Homa Fine Dining-a, kreirao je novi degustacioni meni za predstojeću sezonu. Gosti mogu da biraju između vegetarijanskih, ribljih ili mesnih jela posluženih u pet ili osam gangova. Za vegeterijance tu je Depimento od paprika sa grilovanim halumi sirom i sladoledom od slanog indijskog oraha. Ljubitelji ribljih specijaliteta uživaće u ukusu halibuta poširanog u puteru sa prazilukom, brandade od celera, krompira i bakalara, ostriga sa musolinom od ostriga. Na mesnom meniju je srneći odrezak iz salamure sa Pui sočivom poslužen uz ragu od srnetine sa Garam Masalom, pireom od gorelog celera i emulzijom od crvene paprike. Nova poslastica u novoj sezoni je mus od kikiriki putera i pečenih banana sa pudingom od crne čokolade i kuli od kakao nipa. Prijatno!  

Rezervacije: 065/21-31-986

 

 

Share