Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pobednička rakija proizvedena od voća gajenog na pesku

 

Na festivalu mlade rakije u Ljutovu kod Subotice više od trideset izlagača predstavilo je više od sto vrsta voćnih rakija. Ovogodišnja najbolja rakija je kajsijevača Ivana Pukovića koji je za svoje voćne rakije već osvajao medalje na festivalima. Njegova rakija je proizvedena od voća gajenog na pesku. Drugo mesto osvojio je Zoran Mamužić za rakiju od breskve, dok je na trećem mestu bio Zvonko Mihaljević, isto za rakiju od kajsije. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.