Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Avio-kompanija Eurowings nasleđuje Germanwings

 

Nemačka low cost kompanija Germanwings odlazi u istoriju. Od početka zimskog reda letenja, umesto nje dolazi druga ćerka firma Lufthanse – Eurowings, koja takođe putnicima nudi jeftine letove za Ameriku, Afriku i Indiju.

Iz Lufthanze kažu da uvođenje novg brenda nije uzrokovano nesrećom koja se vezuje za ime Germanwings-a, već da je to planirano mnogo ranije i da su razlozi finansijski. 

- Događaj iz marta ove godine, kada je pilot Germanwings-a srušio avion sa 150 putnika nije bio razlog, ali jeste ubrzao proces zamene ove dve kompanije – rekao je Karster Špor iz Lufthanze.

Putnici će imati vremena da se prilagode ovim promenama, jer će do januara 2016. godine moći da rezervišu karte i preko Germanwings sajta.

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.