Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  U Bjeloj počinje izgradnja velikog hotelskog kompleksa

 

U naselju Žager u Bijeloj počinje izgradnja hotelskog kompleksa na površini od 11 i po hiljada kvadratnih metara. Investitor je Ukrajinac Roman Denkovič, vlasnik kompanije Politropus Alternative iz Tivta.

- U toku je prva faza pripremanja terena i zaštite magistralne saobraćajnice. Ti radovi će trajati još mesec dana, a onda počinje izgradnja samog objekta – rekao je Slaviša Ćorić, vodeći nadzorni inženjer. 

Ideja investitora je da napravi hotel sa pet zvezdica koji će raditi cele godine i biće baziran na zdravstvenom turizmu. Pored 77 soba, nekoliko konferencijskih sala, bazena, butika i restorana, hotel će imati i wellness centrar sa SPA programom.

Ćorić kaže da je u planu da se hotel poveže pontonom sa samom plažom, pa da se gosti koji stižu sa tivatskog aerodroma morskim putem dovoze do hotela. Na taj način će moći da se izbegnu sezonske gužve na magistralnom putu.

Vrednost celokuponog projekta procenjuje se na više od 10 miliona evra, a plan je da hotel bude otvoren za letnju sezonu 2017. godine.

Share

Najnovije vesti


Prvi srpski zeleni hotel

Hotel Zlatibor Mona je prvi srpski hotelski brend koji je nagrađen međunarodnim eko-sertifikatom “Zeleni ključ”. Reč je o vodećem standardu izvrsnosti u oblasti ekološke odgovornosti i održivog poslovanja u turizmu.Pane e vino

U Westu 65, na Novom Beogradu, smešten je mediteranski restoran Pane e vino. Poznat je po svom kvalitetu hrane i usluge i po tome što je jedan od retkih prestoničkih ugostiteljskih objekata u kojima može da se uživa u ukusu hrane bez duvanskog...Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.