Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Najlepše železničke stanice

Bez obzira da li se turisti odluče za putovanje vozom ili drugim prevoznim sredstvom, na njihovim listama znamenitosti koje treba posetiti sve češće se nalaze železničke stanice.

Portal Conde Nast Traveler sastavio je listu najlepših železničkih stanica. Na njoj se našla metro stanica Komsomolskaya u Rusiji, prepoznatljiva po mermernim stubovima i baroknoj arhitekturi. Među najlepšima je i železnička stanica Gare du Nord u Parizu. Sagrađena je 1864. godine, a do danas je zadržala staru fasadu sa 23 statue ženskih figura. 

Na listi se našla i gradska železnička stanica u Kuala Lumpuru, Centralna stanica u Roterdamu i Kanazawa stanica u Išikavi u Japanu.

Celu listu možete pogledati ovde

 

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.