Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Španski restoran najbolji na svetu

Restoran Berasategui, smešten u malom gradu Lasarte-Oria na severu Španije, dobio je ovogodišnje priznanje sajta Tripadvisor kao najbolji restoran na svetu. Prema komentarima posetilaca ovog portala, restoran je opisan kao ”jednostavno savršen”. I prošle godine našao se na listi 20 najboljih, ali je sada završio kao prvi.

 

- Presrećan sam. Nagrada Travellers's Choice 2015 za najbolji restoran na svetu je najlepši poklon koji sam mogao da dobijem za četrdesetogodišnjicu bavljenja ovim poslom. Ipak, uspehu su najviše doprineli klijenti koji su nam bili inspiracija da se uvek trudimo da budemo bolji – istakao je Martin Berasategi, glavni kuvar i vlasnik restorana.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.