Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Godišnja korporativna zabava u hotelu Metropol Palace

 

U svečanoj sali hotela Metropol organizovana je godišnja korporativna zabava. Proslava još jedne  godine uspešnog poslovanja ovog prestoničkog hotela počela je lutrijom, a završena nastupom Nataše Bekvalac. Najsrećnijima su uručene nagrade u vidu vaučera za noćenje u Metropol hotelima širom sveta.

-Svake godine u oktobru, za naše klijente i partnere sa kojima sarađujemo, organizujemo korporativnu zabavu. Ova zabava je treća po redu, i već je, čini mi se, prerasla u tradiciju - kaže Jovana Dalović, PR menadžerka hotela. 

Mnogobrojnim zvanicama obratio se generalni direktor hotela Athanasios Pantazis i poželeo dobru zabavu. Posetioci su bili u prilici da probaju brojne gastronomske specijalitete šefova kuhinje hotela Metropol, kao i da uživaju u neodoljivom ukusu vina. 

Share

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...