Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Ponovo radi hotel Park u Ivanjici

 

Nakon osam meseci pauze hotel Park u Ivanjici ponovo radi i to zahvaljujući Šveđanima. Naime, četvorica Šveđana koji su vlasnici Cvenik invest group u Ivanjici zakupili su hotel i tri restorana. U toku su manji radovi, ali kako iz hotela kažu, ne planira se kompletno renoviranje.

Hotel Park se nalazi u centru Ivanjice pored gradskog parka. U ponudi imaju 62 dvokrevetne sobe i četiri apartmana, kongresnu salu koja može da primi do 80 osoba i Aqua & spa centar. 

- Nemamo ciljnu grupu gostiju, ali najviše se oslanjamo na kongresni turizam. Zbog lokacije i sadžaja, hotel je veoma pogodan za održavanje seminara i konferencija - kaže Saša Nikolić iz uprave hotela.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.