Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Beograd dobija prvi sajam hedonizma

Prvi sajam hedonizma u Beogradu - Sepia Fest, pod nazivom "Male stvari, velika zadovoljstva", koji će okupiti proizvođače premium proizvoda, somelijere i gastronome, biće održan 2. i 3. aprila 2016. godine na Beogradskom sajmu.

Ova manifesacija će biti podržana od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Sekretarijata za privredu Grada, Turističke organizacije Beograda, Udrženja somelijera Srbije i Cigar Society Cluba.

Na festivalu će se publici predstaviti renomirani proizvođači cigareta, uvoznici i distributeri cigara, proizvođači i uvoznici vrhunskih alkoholnih pića i visoko-kvalitetnih vina, premium kafe, vrhunskih gastronomskih delikatesa, ekskluzivni restorani.

U okviru Sepia Festa biće organizovan i Biznis forum, na kojem će učestvovati predstavnici regionalnog privrednog i političkog života. Biće održane i Donatorska i Gala večera. Na Donatorskoj večeri će se kroz aukcijsko nadmetanje prikupiti sredstva za Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti, dok je u okviru Gala večere predviđena dodela zahvalnica i Nagrada za najbolju društvenu-odgovornu kampanju.

 

Share