Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Da li zastupljenost tehnologije utiče na izbor restorana?

 

 

Prema istraživanju jedne britanske kompanije, čak 52 odsto ispitanika kažu da su online meni, pregledi i preporuke koje se mogu naći na internetu, veoma važne kada odlučuju koji restoran će izabrati. Aplikacije za poručivanje hrane i pića, kao i plaćanje preko mobilnog telefona mogu znatno ubrzati uslugu. Bežični internet se više ne smatra luksuzom, već se podrazumeva da ga lokali poseduju.

- Uvodeći tehnologiju u vaš restoran, ne samo da zadržavate stalne klijente, već time i privlačite nove, što vodi poboljšanju poslovanja – istakao je Vilem van Linden, direktor prodaje i marketinga britanske kompanije Boost Capital.

Share

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...