Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Završen prvi BeGeVege festival

 

Povodom Svetskog dana za zaštitu životinja, u nedelju je održan prvi BeGeVege festival na Trgu Nikole Pašića u Beogradu. Na festivalu koji promoviše vegeterijanski i veganski način života, predstavili su se mnogobrojni izlagači i proizvođači biljnih proizvoda, raw food & juice bar Zdravo Živo, organizacije za zaštitu životinja i drugi. Posetioci su mogli da uživaju u degustaciji vege pljeskavica i kulena, da kupe sastojke za pripremu zdrave hrane, kao i da udome psa ili mačku. Takođe, predstavljena je kozmetika koja se ne testira na životinjama, animal friendly odeća i obuća od prirodnih materijala, kao i edukativni filmovi o zdravom načinu ishrane i života. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.