Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Legendarni Jack proslavio rođendan

 

Cela Savamala slavila je 165. rođendan velikog Jack-a! Naime, Hladovina, Prohibicija, Mladost, Ludost i Tranzit bili su mesto okupljanja obožavalaca legendarnog viskija. Svaki od klubova ponudio je gostima nešto drugačije – u Hladovini je Penthouse bend pravio odličnu atmosferu, u Prohibiciji se od stručnjaka moglo naučiti o vrstama viskija i načinu služenja, u Ludosti su uživali ljubitelji komercijalnog zvuka, dok su u Mladosti Marko Nastić i DJ Peppe pravili sjajnu atmosferu. U Tranzitu su devojke iz Girl Panic DJ Crew bile zadužene za dobru muziku, a u svakom od klubova pio se tradicionalni Jack Daniel's, novi ukusi poput Gentleman Jack, Single Barrel, Jack Daniel's Tenessee Honey, kao i specijalni kokteli u čijoj osnovi je, naravno, viski.

Share

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...