Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Uniqa Wellness & Spa Fest

U okviru Sajma turizma u Novom Sadu, 10. oktobra, održaće se prvi Uniqa Wellness & Spa Fest pod sloganom Samo opušteno. Festival ima za cilj promociju turizma, koji podržava zdrave načine života, a zemlja partner je Indija. 

Procena je da globalno wellness tržište vredi 3,4 milijarde američkih dolara, što je oko tri puta više nego vrednost svetske farmaceutske industrije. Svetska zdravstvena organizacija procenjuje da će do 2030. godine zaštita zdravlja postati najjača svetska industrija i da će za 15 godina zdravlje i turizam zajedno činiti 22 odsto svetskog BDP-a.

Organizatori  Uniqa Wellness & Spa Festa predstaviće turizam koji promoviše aktivan i zdrav život kroz igru i rituale za opuštanje. Na Festu će biti predstavljena hotelska i banjska wellness i spa ponuda, novi proizvodi, usluge i koncepti. 

Share

Najnovije vesti


Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. 



Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.



Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.



Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.



15 nagrada za Barovo

Osvojeno 15 nagrada i ponovo zlatna medalja za vrhunsko crveno vino "Barovo" na najvećem svetskom vinskom takmičenju "Decanter"