Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Srbija je zemlja partner Sajma turizma u Moskvi

Turistička organizacija Srbije organizuje objedinjeno predstavljanje domaće turističke ponude u Moskvi. Na međunarodnom Sajmu turizma u Moskvi od 15. do 18. septembra biće predstavljene prirodne atrakcije, kulturno - istorijsko nasleđe i srpska nacionalna kuhinja.

Srbija je zemlja partner Sajma turizma u Moskvi. Na štandu od 120 kvadratnih metara svoju ponudu predstaviće 27 izlagača, među kojima su predstavnici lokalnih turističkih organizacija, a specijalni gost na štandu biće Bosna i Hercegovina.

Na otvaranju sajma, 15. septembra, biće predstavljeni promotivni turistički filmovi, a nastupiće trubački orkestar Dejana Lazarevića i folklorni ansambl Branka Krsmanovića. Biće organizovana i konferencija za novinare na temu zdravstvenog turizma.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.