Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Fish fest od 3. do 6. septembra kod kule Nebojša

Festival Fish fest, na kojem će se birati najbolja riblja čorba, slaviti Dunav i dobro rasploženje biće održan od 3. do 6. septembra kod kule Nebojša u Beogradu.

Prema najavi organizatora udruženja KulTurNet, na ovogodišnjoj manifestaciji kuvaće se riblja čorba u kazanima od 100 litara i specijaliteti u šerpi od 1000 litara. Biće organizovan Cooking Show - pripremanje i služenje specijaliteta od rečne i morske ribe i mediteranski specijaliteti, takmičenja kuvara i muzički program i izložba Odltajmera. Na festu učestvuje Asocijacija šefova kuvara Srbije, Kulinarska federacija Srbije i gostujući kuvari iz Crne Gore, BiH, Hrvatske i Slovenije. 

Biće orgaizovan i muzički deo festivala na kojem nastupaju  Mladen Vojičić Tifa i bend, Zvonko Bogdan i tamburaši, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Mad Red, Travellin’ Cats, Vrane kamene i Crne mambe.

U programu festivala je i prateći program za decu pod nazivom Deca sa Dunavom u srcu, kao i društveno-korisna akcija, prikupljanje knjiga za biblioteku Osnovnu školu Jovan Jovanović Zmaj iz Obrenovca.

Ulaz za posetioce će biti besplatan.

 

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...