Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Fish fest od 3. do 6. septembra kod kule Nebojša

Festival Fish fest, na kojem će se birati najbolja riblja čorba, slaviti Dunav i dobro rasploženje biće održan od 3. do 6. septembra kod kule Nebojša u Beogradu.

Prema najavi organizatora udruženja KulTurNet, na ovogodišnjoj manifestaciji kuvaće se riblja čorba u kazanima od 100 litara i specijaliteti u šerpi od 1000 litara. Biće organizovan Cooking Show - pripremanje i služenje specijaliteta od rečne i morske ribe i mediteranski specijaliteti, takmičenja kuvara i muzički program i izložba Odltajmera. Na festu učestvuje Asocijacija šefova kuvara Srbije, Kulinarska federacija Srbije i gostujući kuvari iz Crne Gore, BiH, Hrvatske i Slovenije. 

Biće orgaizovan i muzički deo festivala na kojem nastupaju  Mladen Vojičić Tifa i bend, Zvonko Bogdan i tamburaši, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Mad Red, Travellin’ Cats, Vrane kamene i Crne mambe.

U programu festivala je i prateći program za decu pod nazivom Deca sa Dunavom u srcu, kao i društveno-korisna akcija, prikupljanje knjiga za biblioteku Osnovnu školu Jovan Jovanović Zmaj iz Obrenovca.

Ulaz za posetioce će biti besplatan.

 

Share