Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  SB Merkur i hrana kao lek na izložbi Expo

Pod sloganom Okusi hranu, oseti život- Taste Food. Feel Life, Srbija će učestovati na najvećoj svetskoj izložbi Expo u Milanu.

Sa temom Hrana kao lek, SB Merkur će 3. i 4. septembra održati prezentaciju obogaćenu vizuelnim i muzičkim efektima. Biće predstavljene usluge i proizvodi koji se baziraju na borovnici s planine Goč.

Kao ključni turistički i zdravstveni proizvod SB Merkur u Milanu predstaviće Medicinske i Velnes pansione sa akcentom na prirodnom faktoru (mineralne vode, mineralno blato i organska hrana sa lokalnog područja) i njegovoj primeni.

Biće to prilika za modernu prezentaciju Merkura kao savremene zdravstvene ustanove koja je uspela da spoji tradiciju korišćenja prirodnog faktora Vrnjačke Banje sa najmodernijom dijagnostikom, kvalitetnim kadrovima i atraktivnim programima.

Nastup Srbije ima za cilj da predstavi svetskoj javnosti i promoviše svoj nacionalni identitet kroz hranu i gastronomiju, a istovremeno se pozicionira i promoviše svoje istorijsko nasleđe, kulturu, tradiciju, investicione i turističke potencijale, kao i mogućnosti za privrednu razmenu.

Srpski paviljon nalazi se na izložbi u okviru Bio-Mediteran klastera. 

Share