Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nektarov napitak od crnog čaja, limunade i breskve

Kompanija Nektar promovisala je večeras u Beogradu ledeni čaj "Half and Half", koji je kombinacija crnog čaja i limunade ili soka od breskve i crnog čaja, koji će biti konkurentan na domaćem tržištu, kako po kvalitetu, tako i svojom cenom.

Kako je Tanjugu rekla direktor marketinga Nektara Mina Tadić, "najbolje stvari nastaju iz neočekivanih spojeva", objašnjavajući da je novi ledeni čaj mešavina limunade i spoj voćnog napitka od breskve i crnog čaja.

- Novo je to što ćemo potrošačima ponuditi jedno novo senzorno iskustvo u konzumaciji naših proizvoda, ne samo tokom leta, već i van sezone, tokom zime - objasnila je Tadićeva i dodala da se novina ogleda i u dizajnu pakovanja, odnosno u obliku plastične ambalaže u kojoj se Nektarov ledeni čaj prodaje na tržištu.

Odgovarajući na pitanje da li će Nektarovi ledeni čajevi biti konkurentni cenom na domaćem tržištu, pošto tu preovladavaju slični proizvodi iz uvoza, Tadićeva je odgovoria potvrdno, napominjući da je to sasvim izvesno pošto je Nektar domaći proizvođač.

Pošto je Nektar lider na domaćem tržištu u proizvodnji voćnih napitaka visokog kvaliteta, sa balansiranim odnosom cena - kvalitet, domaća kompanija će se truditi da i u kategoriji ledenih čajeva ponudi konkurentnu cenu na tržištu, naglasila je Tadićeva.

Share