Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nektarov napitak od crnog čaja, limunade i breskve

Kompanija Nektar promovisala je večeras u Beogradu ledeni čaj "Half and Half", koji je kombinacija crnog čaja i limunade ili soka od breskve i crnog čaja, koji će biti konkurentan na domaćem tržištu, kako po kvalitetu, tako i svojom cenom.

Kako je Tanjugu rekla direktor marketinga Nektara Mina Tadić, "najbolje stvari nastaju iz neočekivanih spojeva", objašnjavajući da je novi ledeni čaj mešavina limunade i spoj voćnog napitka od breskve i crnog čaja.

- Novo je to što ćemo potrošačima ponuditi jedno novo senzorno iskustvo u konzumaciji naših proizvoda, ne samo tokom leta, već i van sezone, tokom zime - objasnila je Tadićeva i dodala da se novina ogleda i u dizajnu pakovanja, odnosno u obliku plastične ambalaže u kojoj se Nektarov ledeni čaj prodaje na tržištu.

Odgovarajući na pitanje da li će Nektarovi ledeni čajevi biti konkurentni cenom na domaćem tržištu, pošto tu preovladavaju slični proizvodi iz uvoza, Tadićeva je odgovoria potvrdno, napominjući da je to sasvim izvesno pošto je Nektar domaći proizvođač.

Pošto je Nektar lider na domaćem tržištu u proizvodnji voćnih napitaka visokog kvaliteta, sa balansiranim odnosom cena - kvalitet, domaća kompanija će se truditi da i u kategoriji ledenih čajeva ponudi konkurentnu cenu na tržištu, naglasila je Tadićeva.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...