Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Penzioneri najzainteresovaniji za vaučere

Za vaučere za odmor u Srbiji do sada se prijavilo 10.870 građana, objavilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.  Najveće interesovanje za vaučere do sada su pokazali penzioneri (61 odsto), zatim zaposleni (27) i nezaposleni građani (10 odsto prijavljenih).

Ostale kategorije čine manje od procenta u ukupnom broju zainteresovanih za vaučere za koje je prijavljivanje počelo 6. jula.

Vlada je planirala da u akciji podsticanja građana da bar deo letnjeg odmora provedu u Srbiji podeli 100.000 vaučera ukupne vrednosti 500 miliona dinara.

Građani koji su se prijavili za vaučere su, prema Ministarstvu trgovine i turizma, najviše interesovanja pokazali za banjski turizam.

 

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...