Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Na Tari zarada od vaučera 1,6 miliona dinara

U hotelima koji pripadaju Vojnoj ustanovi Tara do sada je iskorišćeno 202 vaučera za subvencionisani smeštaj.

Od naplate vaučera hoteli će zaraditi 1,06 miliona dinara rekla je predstavnik za medije VU Tara Nevena Stanisavljević.

Ona je naglasila da je u hotelu Omorika do sada iskorišćeno 120 vaučera, u Belom Boru 31 a u Brezi 51 vaučer, javljaju agencije.

Popunjenost hotela VU Tara ove godine veća je za 20 odsto u odnosu na prethodnu, a tome je u velikoj meri doprinelo veliko interesovanje građana za vaučere, istakla je Stanisavljević i ukazala da se u nihovim hotelima ovog leta tražila soba više.

Oko 70 odsto kapaciteta u tim hotelima od 1. septembra rezervisano je za kongresni turizam, seminare i radničko sportske igre, a u manjem broju su individualni gosti, naglasila je ona. Cena petodnevnog aranžmana u hotelu Omorika, sa polupansionom po osobi je 15.000 dinara, uz doplatu za ručak od 600 dinara po danu.

U hotelu Beli Bor pet dana punog pansiona košta 11.750 dinara , dok u Brezi u Vrnjačkoj Banji kompletan petodnevni aranžman iznosi 12.000 dinara.

Stanisavljević je istakla da je za goste hotela, turiste u tranzitu ili za one koji borave u vikend naseljima na Tari ove godine uvedena pogodnost da kompletan ručak u Nacionalnom restoranu Jeremička plate 360 dinara.

Hoteli VU Tara stalno rade na unapređenju svojih usluga, pa će tako ove godine, pored dva fudbalska, četiri teniska, pet košarkaških i terena za odbojku, od 1. septembra biti u upotrebi i novi teren za odbojku na pesku, rekla je ona.

Gostima su na raspolaganju i izleti do Višegrada, Mokre Gore, Šarganske osmice, Jokinog vrela, a uskoro će u ponudi biti i izlet do Sirogojna, kazala je Stanisavljević.

 

Share

Najnovije vesti


Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze. Domaće pivo od sladovine proizvedene od 100% ječma sa srpskih njiva

Udruženje pivara Srbije organizovalo je posetu sladari u Bačkoj Palanci, članici Soufflet grupe, koja za domaće, ali i izvozna tržišta, proizvodi slad za potrebe pivarske industrije.Moj muž u nemogućoj misiji

Dok mi se slobodna subota nekada podrazumevala kao dan stvoren za uživanje, vremenom je postala presedan. Nemoguća misija. Sve dok moj muž nije odlučio to da promeni.Top 12 beogradskih restorana za 2019

Godinu dana istraživali smo i obilazili restorane u Beogradu da bismo vam predstavili Top 12 beogradskih restorana za 2019.