Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Na Tari zarada od vaučera 1,6 miliona dinara

U hotelima koji pripadaju Vojnoj ustanovi Tara do sada je iskorišćeno 202 vaučera za subvencionisani smeštaj.

Od naplate vaučera hoteli će zaraditi 1,06 miliona dinara rekla je predstavnik za medije VU Tara Nevena Stanisavljević.

Ona je naglasila da je u hotelu Omorika do sada iskorišćeno 120 vaučera, u Belom Boru 31 a u Brezi 51 vaučer, javljaju agencije.

Popunjenost hotela VU Tara ove godine veća je za 20 odsto u odnosu na prethodnu, a tome je u velikoj meri doprinelo veliko interesovanje građana za vaučere, istakla je Stanisavljević i ukazala da se u nihovim hotelima ovog leta tražila soba više.

Oko 70 odsto kapaciteta u tim hotelima od 1. septembra rezervisano je za kongresni turizam, seminare i radničko sportske igre, a u manjem broju su individualni gosti, naglasila je ona. Cena petodnevnog aranžmana u hotelu Omorika, sa polupansionom po osobi je 15.000 dinara, uz doplatu za ručak od 600 dinara po danu.

U hotelu Beli Bor pet dana punog pansiona košta 11.750 dinara , dok u Brezi u Vrnjačkoj Banji kompletan petodnevni aranžman iznosi 12.000 dinara.

Stanisavljević je istakla da je za goste hotela, turiste u tranzitu ili za one koji borave u vikend naseljima na Tari ove godine uvedena pogodnost da kompletan ručak u Nacionalnom restoranu Jeremička plate 360 dinara.

Hoteli VU Tara stalno rade na unapređenju svojih usluga, pa će tako ove godine, pored dva fudbalska, četiri teniska, pet košarkaških i terena za odbojku, od 1. septembra biti u upotrebi i novi teren za odbojku na pesku, rekla je ona.

Gostima su na raspolaganju i izleti do Višegrada, Mokre Gore, Šarganske osmice, Jokinog vrela, a uskoro će u ponudi biti i izlet do Sirogojna, kazala je Stanisavljević.

 

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...