Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Invitto preuzima distribuciju viskija Bushmills

Nakon preuzimanja kompanije “Stara Bušmils” destilerija, kompanija Jose Cuervo potvrdila je da će raditi distribuciju i marketing za Bushmills irski viski. Preduzeće Invitto d.o.o. preuzeće, pri tome, distribuciju i marketing aktivnosti za Bushmills brend u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana od 1. septembra.

Jose Cuervo, multinacionalna kompanija koja je vekovima u privatnom vlasnistvu, sada ima jako uporište u rastućoj kategoriji irskog viskija. Koristeći svoje široko iskustvo, trudiće se da razvije trziste za Bushmills viski koji je sada jedan od najvećih brendova koje Jose Cuervo ima u svom portfoliju.

- Ovo je veoma uzbudljivo vreme za Bushmills. Veoma smo zadovoljni što na ovom prostoru imamo saradnju sa preduzecem Invitto d.o.o. koji će nam pomoći da Bushmills zauzme pravo mesto na ovom tržištu koje mu pripada, u samom vrhu viski kategorije. Ova saradnja će nam omogućiti da ovaj cenjeni viski, koji se vekovima proizvodi na severnoj obali Irske, približimo velikom broju ljubitelja viskija - kazao je Janis Stratos, regionalni direktor za Jose Cuervo International.

Stara Bušmils destilerija ima šest nagradjivanih varijanti viskija, uključujući Black Bush, star 10 godina, kao i malt viskije stare 16 i 21 godinu, saopštio je Invitto.

- Bushmills sa svojim bogatim nasleđem i prefinjenim ukusom predstavlja odličan dodatak našem bogatom izboru uvoznih artikala. Potrudićemo se da u potpunosti odgovorimo zahtevima tržišta i omogućimo svim ljubiteljima ovog viskija nesmetano snabdevanje - kazao je Aleksandar Stošović, generalni direktor preduzeća Invitto.

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...