Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Invitto preuzima distribuciju viskija Bushmills

Nakon preuzimanja kompanije “Stara Bušmils” destilerija, kompanija Jose Cuervo potvrdila je da će raditi distribuciju i marketing za Bushmills irski viski. Preduzeće Invitto d.o.o. preuzeće, pri tome, distribuciju i marketing aktivnosti za Bushmills brend u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana od 1. septembra.

Jose Cuervo, multinacionalna kompanija koja je vekovima u privatnom vlasnistvu, sada ima jako uporište u rastućoj kategoriji irskog viskija. Koristeći svoje široko iskustvo, trudiće se da razvije trziste za Bushmills viski koji je sada jedan od najvećih brendova koje Jose Cuervo ima u svom portfoliju.

- Ovo je veoma uzbudljivo vreme za Bushmills. Veoma smo zadovoljni što na ovom prostoru imamo saradnju sa preduzecem Invitto d.o.o. koji će nam pomoći da Bushmills zauzme pravo mesto na ovom tržištu koje mu pripada, u samom vrhu viski kategorije. Ova saradnja će nam omogućiti da ovaj cenjeni viski, koji se vekovima proizvodi na severnoj obali Irske, približimo velikom broju ljubitelja viskija - kazao je Janis Stratos, regionalni direktor za Jose Cuervo International.

Stara Bušmils destilerija ima šest nagradjivanih varijanti viskija, uključujući Black Bush, star 10 godina, kao i malt viskije stare 16 i 21 godinu, saopštio je Invitto.

- Bushmills sa svojim bogatim nasleđem i prefinjenim ukusom predstavlja odličan dodatak našem bogatom izboru uvoznih artikala. Potrudićemo se da u potpunosti odgovorimo zahtevima tržišta i omogućimo svim ljubiteljima ovog viskija nesmetano snabdevanje - kazao je Aleksandar Stošović, generalni direktor preduzeća Invitto.

Share

Najnovije vesti


Zlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju „Društvo, ko vozi kući“ za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u proteklih sedam godina, u okviru akcije „Društvo, ko vozi kući?“. To znači da je kroz ovu društveno odgovornu kampanju, kompanija HEINEKEN Srbija...