Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Počinje Lovefest, očekuje se oko 60.000 turista u Vrnjačkoj Banji

Deveti Lovefest, koji će ugostiti neke od najpoznatijih muzičara počinje u četvrtak, 6. avgusta u jednoj od najpopularnijih srpskih turističkih destinacija, Vrnjačkoj Banji.

Festival će trajti do 8. Avgusta, a organizatori očekuju više od 60.000 turista iz celog sveta.

Na Fire Stage-u od, četvrtka, 6. avgusta u 20 časova očekuju se nastupi zvezda među kojima su  Fedde Le Grand, Dubfire, dvojac Booka Shade, Juan Atkins, James Zabiela, najavljuje se u saopštenju Lovefesta.

SMF Energy ugostiće velikane underground muzike kao što su Fred P, DJ Qu, Marcellus Pittman, Hunee, ali i brojne domaće di-džejeve, dok će zvezde Jack Live Stage-a biti čuvena slovenačka grupa Laibach, Hladno Pivo, Eyesburn, Goblini, Elemental, Who See, Marčelo i mnogi drugi.  

Svakog festivalskog dana u periodu od 12 do 18 sati svi posetioci Vrnjačke Banje imaće priliku da posete dnevne žurke, koje se ove godine premijerno održavaju na gradskom olimpijskom bazenu. Na bazenu će biti H2O Stage i najpoznatiji srpski di-džejevi Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević. 

Organizatori najavljuju #DateOn Corner, povodom 20 godina od potpisivanja Dejtonskog sporazuma. Uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država #DateOn Corner namenjen je samo za ljubav i uživanje sa prijateljima. Na #DateOn zoni vas čekaju mladi ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije koji su odlučili da pod jednim krovom tri dana uživaju u najvećem festivalu ljubavi u zemlji. 

Tokom tri festivalska dana muzički program na H2O Stage-u počinje od podneva i traje do 18 časovca, sat vremena kasnije otvaraju se kapije magičnog parka pored jezera na kome noćni program traje sve do 7 sati

 

Share

Najnovije vesti


Kako da kreirate sopstvenu chill out zonu

Mnogima od nas prečesto je nedostajalo vreme koje ćemo posvetiti samo sebi. Sticajem okolnosti poslednjih dana i nedelja čini se da ćemo imati dovoljno vremena za sebe, svoje misli i stvari, te ga valja pametno iskoristiti. Kako biste ovo vreme...GLOVO nastavlja rad

U kompaniji Glovo naš glavni prioritet tokom ove epidemije uvek su bezbednost, zdravlje i dobrobit naših zaposlenih, korisnika, kurira i partnera.

Vlada Srbije pokrenula je vanredne mere ograničenja kretanja i zatvaranje granica radi daljeg...Plazma Stiksi: Nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod. Kako bi...Jovan Mrđenović kolumna

GOSPODINU S LJUBAVLJU

Ovo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirnom kraju Zemuna, u Hercegovačkoj ulici. Time je počelo novo doba za...Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...