Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Večera “pod oblacima” za 285 evra po osobi

Svojevrsna putujuća atrakcija,estoran, koji čini sto postavljen na visini od 25 metara, u kojem večera košta 285 evra po osobi posle Las Vegasa, Dubaija i Kejptauna stigao je i u London.

London će tokom dve nedelje biti domaćin projekta "London in the sky", jedinstvenog restorana koji se nalazi u vazduhu.

"London in the sky" se sastoji od 22 stolice za goste, koji se zajedno sa konobarom i kuvarom pomoću krana podignu i večeraju dok vise 25 metara iznad zemlje. 

Putujući restoran u kojem kuvaju poznati kuvari, ipak nije za preporuku za one koji se plaše visine, ali ni za goste skromnijih prihoda, jer doručak košta oko 70 evra, a večera čak 285 evra po osobi.

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.