Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pripreme za ProWein 2016 u jeku

Priprema ProWein 2016 sajma koji će se održati sredinom marta sledeće godine uveliko je već u toku, a organizatori zainteresovanim kompanijama savetuju da što pre pošalju svoje prijave, jer se sajamski prostor obično rasproda dosta pre isteka roka, odnosno 31. jula 2015.

Sajam ProWein danas je najznačajniji međunarodni sajam vina i alkoholnih pića namenjen isključivo stručnjacima iz ove branše. ProWein 2015 nadmašio je sva očekivanja sa 5.981 izlagača iz preko 50 zemalja i 52.393 stručnih posetilaca iz celog sveta.

ProWein 2016 nastavlja da neguje i stimuliše inspirativni duh i kreativnu razmenu ideja unutar sektora kroz specifičnu izložbu “same but different” koja je premijeru imala 2015. godine. Ova izložba ugostiće učesnike sa inovativnim idejama i novim pristupima u proizvodnji vina ili njegovoj promociji i prodaji. Troškove izložbe snosiće organizator, diseldorfski sajam.

Sajam razvija nove trendove, igra ključnu ulogu u trgovini vinima i služi kao kapija za ulazak na najveće rastuće tržište na svetu. 

Pre ovog sajma održava se ProWine China 2015 od 11. do 31. novembra ove godine u Šangaju. Ovaj sajam prošle godine je okupio 650 izlagača iz 38 zemalja, 19 nacionalnih paviljona i 8.250 posetilaca.

Uz sve to, posle ProWine 2016, u aprilu će prvi put biti organizovan sajam ProWine Asia koji je orijentisan na tržište jugoistočne Azije.

Share

Najnovije vesti


Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...