Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Pripreme za ProWein 2016 u jeku

Priprema ProWein 2016 sajma koji će se održati sredinom marta sledeće godine uveliko je već u toku, a organizatori zainteresovanim kompanijama savetuju da što pre pošalju svoje prijave, jer se sajamski prostor obično rasproda dosta pre isteka roka, odnosno 31. jula 2015.

Sajam ProWein danas je najznačajniji međunarodni sajam vina i alkoholnih pića namenjen isključivo stručnjacima iz ove branše. ProWein 2015 nadmašio je sva očekivanja sa 5.981 izlagača iz preko 50 zemalja i 52.393 stručnih posetilaca iz celog sveta.

ProWein 2016 nastavlja da neguje i stimuliše inspirativni duh i kreativnu razmenu ideja unutar sektora kroz specifičnu izložbu “same but different” koja je premijeru imala 2015. godine. Ova izložba ugostiće učesnike sa inovativnim idejama i novim pristupima u proizvodnji vina ili njegovoj promociji i prodaji. Troškove izložbe snosiće organizator, diseldorfski sajam.

Sajam razvija nove trendove, igra ključnu ulogu u trgovini vinima i služi kao kapija za ulazak na najveće rastuće tržište na svetu. 

Pre ovog sajma održava se ProWine China 2015 od 11. do 31. novembra ove godine u Šangaju. Ovaj sajam prošle godine je okupio 650 izlagača iz 38 zemalja, 19 nacionalnih paviljona i 8.250 posetilaca.

Uz sve to, posle ProWine 2016, u aprilu će prvi put biti organizovan sajam ProWine Asia koji je orijentisan na tržište jugoistočne Azije.

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...