Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Na IDEINOJ degustaciji novinari odabrali omiljeno pivo

Novinari su odabrali svoje omiljeno pivo na degustaciji koju je organizovana u IDEA maloprodajnom objektu, kako bi se predstavio izbor koji ovaj trgovinski lanac nudi ljubiteljima piva i onima koji vole da probaju nešto novo.

IDEA u svojoj ponudi ima više od 200 različitih piva iz 15 država sa nekoliko kontinenata. Bogata ponuda obuhvata oko 50 razičitih brendova, a pored različitih vrsti koje potrošači mogu ovde pronaći u ponudi se nalazi i bezglutensko, kao i bezalkoholno pivo.

Novinari su na degustaciji imali priliku da saznaju nešto više o ovom piću, kako i gde je nastalo, koje sve vrste piva postoje, koja su to svojstva koja su bitna prilikom ocenjivanja kvaliteta ovog napitka, kao i da čuju nešto o ukusima, mirisima, aromi, načinu proizvodnje, kao i o njegovom konzumiranju sa hranom.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.