Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Ovogodišnji CoffeeFest u bojama Brazila

 

Ljubitelje kafe i one koji posluju sa kafom očekuje CoffeeFest™,  festival kafe, čaja i toplih napitaka. Nakon što je u septembru prošle godine izazvao interesovanje publike, CoffeeFest™ se ove godine vraća 25. i 26. septembra, na beogradskom Ušću.

U ovom događaju će učestvovati proizvođači i distributeri kafe i prateće opreme, kao i krajnji korisnici. Drugi po redu CoffeeFest™ dobio je podršku Brazila - Zemlje počasnog gosta, pa će u bojama i ukusima Brazila i karnevalskoj atmosferi uživati preko 25.000 posetilaca kroz zabavne muzičke nastupe, razna predavanja i takmičenja. 

Ove godine poseban program je pripremljen za profesionalce iz sveta kafe koji će moći da se povežu sa partnerima iz regiona i inostranstva i saznaju kako da unaprede svoj biznis. Prvog dana, od 10 do 14 sati, festival će biti otvoren samo za poslovne posetioce. Predstavnici iz industrije kafe i HoReCa sektora imaće priliku da učestvuju na seminaru o novim trendovima i izazovima na tržištu, u proizvodnji, pripremi i prodaji kafe. Predavači na seminaru će biti  eksperti iz Brazila, Italije, Nemačke i drugih zemalja. Tokom dva dana ovog događaja u regionu biće organizovane i obuke za bariste i pržioničare.

Share