Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Posetite Koktel Festival 2015!

Ove godine će u periodu od 25. do 27. juna u Beogradu po prvi put biti održan Koktel festival. Manifestacija zabavnog, ali i takmičarskog karaktera smeštena na košarkaškim terenima Crvene zvezde na Malom Kalamegdanu okupiće raznovrsne ugostitelje iz cele Srbije i inostranstva koji će ovom prilikom publici prezentovati bogat asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Tokom tri dana, koliko će festival trajati, publici će se predstaviti veliki broj uvoznika i ugostitelja iz Srbije i inostranstva, a večeri će biti rezervisane za muzički program. Posetioci će videti dva međunarodna takmičenja barmena, kao i nadmetanje di-džejeva.

Bogat program održavaće se intenzivno tokom trajanja festivala svakog dana do kasno u noć – prezentacije brendova i takmičarski program u periodu od 14h do 21h, dok će od 21h sve do dva sata posle ponoći publiku zabavljati di-žjevi i muzika uživo.

- Očekujemo veliku posećenost, a razlog više da svratite jeste činjenica da je za Koktel festival ulaz samo 800 dinara – navode organizatori.

Ono što ne bi trebalo posetioci da propuste su dva međunarodna takmičenja barmena u periodu od 14 do 21 h, gde je jedno u disciplini flairtending, a drugo u klasičnom pripremanje koktela. Za prijave, pravila, propozicije I sve ostale detalje kontakt za informacije je mejl  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Share