Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Poznati londonski barmen u Beogradu

 

Jedan od vodećih londonskih barmena i Metaxa brend ambasador Andre Kavaleiro održao je domaćim barmenima dve edukativne sesije. Master class edukacija o svetskim trendovima u pravljenju koktela na bazi Metaxa 12 Zvezdica održana je u Tranzit baru u Savamali. Kompanija Coca-Cola Hellenic ugostila je ovog koktel majstora u okviru “Cocktail Artist” serija kako bi našim barmenima omogućila dodatnop usavršavanje i uvid u najnovije načine i trikove za pripremu alkoholnih napitaka koji se služe u najelitnijim londonskim barovima i hotelima. 

-Biti barmen je mnogo više od mešanja nekoliko sastojaka u napitak zvani koktel. To je način života, iskustvo, prepoznavanje, znanje i zadovoljstvo, na kraju krajeva, to je zabava- rekao je Andre Kavaleiro. 

Share

Najnovije vesti


U dijalogu sa životom

Jovan Mrđenović

Kada je daleke 1968. golobradi dečak krenuo put Beograda iz užičkog sela Ravni tapkajući prašnjavim drumom, bio je opsednut silnim mislima i velikim uzbuđenjem. Napuštao je selo za koje ga vezuju sva saznanja i uspomene. Rođen u...



Izabran pobednik regionalnog takmičenja Barcaffé Barista Cup

Finalno takmičenje Barcaffé Barista Cup završeno je 19. septembra u Ljubljani u Barcaffè Barista Trening centru, a prestižnu nagradu osvojio je Sanin Kandić.



Magija uniforme

Piše: Ashok Murty modni konsultant

Generalno, uniforma ima dva primarna zadatka: prvo, da onome koji je nosi omogući da što lakše i efikasnije obavlja svoju delatnost i drugo, da dâ vizuelnu prepoznatljivost i logično uklapanje u neku grupu....



Hoćemo li uvoziti konobare

Problem nedostatka radnika u ugostiteljstvu već dugo muči vlasnike lokala u Srbiji. Tokom leta jedva je moguće organizovati posao jer je veliki broj ljudi napustio matične lokale i otišao da radi na moru, po brodovima ili u drugim mestima koja,...



Restoran Amici

Restoran Amici otvoren je 15. septembra 2007. godine, tako da baš u vreme kada ga predstavljamo u časopisu proslavlja svoj dvanaesti rođendan. Iako bi se po godinama reklo da tek ulazi u pubertet, ovaj restoran davno je dokazao svoju zrelost u...