Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Alergeni u ugostiteljstvu

 

Svetski priznati kulinarski majstor i potpredsednik Svetskog društva Master šefova Daniel Ayton posetio je nedavno Beograd. Naime, on je bio gost HoReCa Metro Cash&Carry centra kako bi održao seminar posvećen alergenima u ugostiteljskom svetu. Na seminaru je bilo reči o postupanju sa alergenima, intoleranciji, načinu obeležavanja namirnica i gastronomskih proizvoda. Ayton je govorio i o zakonskim obavezama i načinu postupanja kada je reč o alergenima.

Share

Najnovije vesti


Specijalna nagrada „Best of Show“ za Tikveš vino

Na prestižnom takmičenju „Selections Mondiales des Vins Canada“ vino „Barovo“ crveno iz 2016. godine dobilo je srebrnu medalju. 



Duh Italije u Beogradu

Prvi put posle velikog medjunarodnog sajma u Kelnu, nova kolekcija namestaja kompanije Forma ideale inspirisana Italijom stigla je u Srbiju.



Sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato hladna kafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.



Nebojša Dugalić: Želim da se rodim u nekoj novoj ulozi

Nakon dvojice uspešnih sportista, domaćin Jezdić odlučio je da u Lavovske priče dovede i jednog umetnika, a ono što smo čuli od Nebojše Dugalića otvorilo nam je brojne životne perspektive. 



Riblji restoran s poreklom

Bogato i jedinstveno kulinarsko nasleđe od Gibraltara do Indijskog okeana opet je u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.