Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Street Wine Jam 9. maja u Dobračinoj

Street Wine Jam, ulični vinski festival, biće održan 9. maja od 14 do 20 časova u Dobračinoj 59b, u organizaciji Wine Jam-a i Radionica bara. 

Ideja je, kako najavljuju organizatori, da se održi urbani vinski festival na potezu gde se nalaze restoran Holesterol, Radionica bar, Pržionica kafe i pekara Šarlo, sa ciljem da se obogati ponuda ovog dela grada, a sve uz opuštenu atmosferu i druženje.

- U ovom delu Beograda začet je jedan novi stil čiji se uticaj proširio gradom. Nastao je kao reakcija na najaktuelnije svetske trendove, ali živi kroz jedinstveni beogradski duh zračeći sopstvenim urbanim šarmom. Vino je sastavni deo takve priče, jer svaki doživljaj čini lepšim i nezaboravnim – ističu organizatori.

Ulaznica za Street Wine Jam košta 400 dinara, a nakon festivala žurka se nastavlja u baru Radionica.

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.