Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Avansno plaćanje klope u restoranima

 

Predvođeni kuvarom iz Glazgova, koji trenutno radi u restoranu “The Clove Club” u Londonu, ugostitelji su pokrenuli inicijativu za plaćanje računa prilikom rezervacije. Na taj način bi se osigurali od gubitka novca ako se gosti ne pojave ili prekasno otkažu rezervaciju, što je prema njihovim rečima, postala uobičajena situacija.  Restoran “The Clove Club” prvi će uvesti avansno plaćanje obroka, tako da od prvog juna ko bude želeo da uživa u specijalitetima ovog restorana moraće unapred da plati 65 dolara po osobi. 

Share

Najnovije vesti


Coca-Cola hbc najodrživiji proizvođač napitaka u evropi

Prema Dau Džons indeksu održivosti za 2019. godinu, jednom od vodećih globalnih merila održivosti poslovanja, kompanija Coca-Cola HBC je rangirana kao najodrživiji proizvođač napitaka u EvropiZlatna medalja za „Vase de Pierre 2017"

Zlatna medalja za crveno vino „Vase de Pierre 2017" na prestižnom takmičenju vina „MUNDUS VINI“ u NemačkojBeograđani i turisti uživali uz muziku, hranu, vino i feštu na reci

Uspešno završen prvi Belgrade Waterfront good food & wine festivalTOURISM INNOVATION DAY

Prva regionalna konferencija o inovacijama u preduzetništvu u turizmu, „Tourism innovation day“, održaće se 25. septambra 2019. godine u Naučno-tehnološkom parku Beograd. Projekat je podržao kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade...Visoke ocene za devet premium vina ,,Tikveš Châteaux & Domaines”

Čak devet vina brend platforme ,,Tikveš” ,,Tikveš Châteaux & Domaines” dobila su visoke ocene od poznatog vinskog kritičara Jeb Dunnuck koji je deo  tima ,,Wine Advocate” čuvenog vinskog eksperta Roberta Parkera.