Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Mediteranski ugođaj

U mezerestoranu Dvorište, čuveni italijanski brend Rio Mare priredio je pravi mediteranski ugođaj za sve prisutne. Na meniju su bili specijaliteti koje je pripremao Filip Ćirić, kuvar i vlasnik beogradskog restorana Homa. Probali smo Nikozija salatu sa Rio Mare insalatissime kus-kus, tortilju sa tunjevinom na meksički način, tunu sa prilogom o pasulja i maslina...Druženju se pridružila i Boba Vujnović, nutricionistkinja koja nas je uputila u važnost koncepta zdrave ishrane, a gostima se obratio i marketing i CSR direktor Bolton Alimentari, Luciano Pirovano. 

 

 

Share

Najnovije vesti


Srbija zabranjuje roštilj na ćumur?

U junu je u Skupštinu Srbije stigla građanska inicijativa kojom je zatraženo da se zakonom zabrani upotreba roštilja na ćumur...



Food Waste program u Courtyard Belgrade City Center hotelu

Dana 22. jula sastali smo se u hotelu Courtyard Belgrade City Center kako bi predstavili rezultate projekta HotelKitchen koji se bavi borbom sa otpadom od ostataka hrane tzv. food wastom



Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...