Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Nova travel linija Courvoisier konjaka Le Voyage de Napoleon

Kompanija Beam and Maxxium Travel Retail predstaviće novu Courvoisier  liniju pod nazivom Le Voyage de Napoleon (Napoleonovo putovanje) na londonskom aerodromu Heathrow, kao najava puštanja u prodaju za evropsko tržište u aprilu ove godine. Nova linija, namenjena isključivo travel retail prodavnicama, uključuje proizvode sa oznakama VS (very special), VSOP (very superior old pale) i XO (extra old), koji će se naći u prodavnici World Duty Free na terminalu 5 ovog londonskog aerodroma. Novi Courvoisier konjaci po prvi put su predstavljeni javnosti u oktobru prošle godine na Maxxium štandu na TFWA sajmu u Kanu. 

World Duty Free će u okviru promotivne kampanje uključivati i Paradis Cellar instalaciju koja će na ovoj lokaciji ostati 4 nedelje. Što se tiče cena, VS će se prodavati za 36 evra, VSOP za 55, a XO za 129 evra. 

- Travel retail je jedinstven i važan kanal za Courvoisier i predstavlja odličnu platformu za predstavljanje brenda publici na globalnom nivou. Mnogi kupci u ovom sektoru traže brendove vrhunskog kvaliteta, koji će se razlikovati od proizvoda na domaćem tržištu, a luksuzno predstavljanje naše kolekcije izlazi u susret toj potrebi, odslikava kvalitet, tradiciju i veštinu Courvoisier proizvoda, te predstavlja savršeno rešenje za poklone za današnje putnike – ističe Glen Williams, jedan od direktora u Maxxium Travel Retail. 

Share