Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Više od 140 izlagača na sajmu Beowine

Međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, Beowine 2013, biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara, a za dve godine održavanja posta je značajno mesto promocije najkvalitetnijih vina Srbije i regiona. 

Na ovogodišnjem sajmu koji će biti održan u hali 2 Beogradskog sajma, očekuje se više od 140 izlagača među kojima 50 iz inostranstva.

Stručna predavanja, male škole poznavanja vina, takmičenje izlagača na Beowine challenge cup-u i kulturno umetnički program biće sastavni deo manifestacije. Pošto se sajam održava u isto vreme sa Sajmom turizma, akcenat će ove godine biti stavljen na promociju vinskog turizma i sve popularnijih puteva vina, pri čemu će izlagači imati priliku da prikažu svoje vinarije kao atraktivna turistička odredišta. 

Sve značajniji deo manifestacije posvećuje se proizvođačima i distributerima opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, koji svojom ponudom omogućavaju izlagačima i profesionalnim posetiocima da budu u toku sa najnovijim trendovima u ovoj grani industrije.

Manifestacija se organizuje u saradnji sa Udruženjem vinara i vinogradara Srbije VIVIS i privrednim društvom „Srpsko vino“.

Share

Najnovije vesti


Da li ste spremni za kremasto uživanje?

Grand kafa lansirala je Insta Grand, novi brend u kategoriji instant kafe. Za sve one koji biraju punu šolju potpunog užitka, Insta Grand dolazi u 11 različitih varijanti koje karakteriše pun kafeni ukus i kremasta tekstura, a sigurni smo da...Inovacije i razmena iskustva su ključni za razvoj ugostiteljstva

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija u okviru Međunarodnog sajma turizma  organizuje stručne panele i diskusije u cilju daljeg jačanja ugostiteljske ponude

Koliko je atraktivan noćni život u Beogradu, kakva je gastronomska ponuda prestonice, ali i...Grand Black'n'Easy prava turska, budi za minut

Jutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podignemo nivo koncentracije za dan pred nama.

Kako bismo se efikasno razbudili i započeli dan na...Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio se medijima uz takmičenje u kuvanju i degustaciju. True Story potrošačima nudi sušene čipseve od...Za Dan zaljubljenih poklonite iskustvo!

Dan zaljubljenih se bliži, što znači da je vreme da počnete da razmišljate o tome kako da obradujete svoju drugu polovinu. Verujemo da su vam uvek dobrodošli saveti i ideje za poklone. Uvek se možete odlučiti za kutiju slatkiša i čokoladu, buket...