Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Više od 140 izlagača na sajmu Beowine

Međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, Beowine 2013, biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara, a za dve godine održavanja posta je značajno mesto promocije najkvalitetnijih vina Srbije i regiona. 

Na ovogodišnjem sajmu koji će biti održan u hali 2 Beogradskog sajma, očekuje se više od 140 izlagača među kojima 50 iz inostranstva.

Stručna predavanja, male škole poznavanja vina, takmičenje izlagača na Beowine challenge cup-u i kulturno umetnički program biće sastavni deo manifestacije. Pošto se sajam održava u isto vreme sa Sajmom turizma, akcenat će ove godine biti stavljen na promociju vinskog turizma i sve popularnijih puteva vina, pri čemu će izlagači imati priliku da prikažu svoje vinarije kao atraktivna turistička odredišta. 

Sve značajniji deo manifestacije posvećuje se proizvođačima i distributerima opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, koji svojom ponudom omogućavaju izlagačima i profesionalnim posetiocima da budu u toku sa najnovijim trendovima u ovoj grani industrije.

Manifestacija se organizuje u saradnji sa Udruženjem vinara i vinogradara Srbije VIVIS i privrednim društvom „Srpsko vino“.

Share

Najnovije vesti


IKEA predstavlja biljne ćuftice kojima ni ljubitelji mesa neće odoleti

Pun ukus, sočnost i ukus najfinijeg mesa, samo bez mesa! Ako vam to zvuči nemoguće, morate probati novi specijalitet iz IKEA kulinarskog asortimana: biljne ćuftice koje predstavljaju održiviji način ishrane za sve koji ne žele da se odreknu...Teška vremena su kao stvorena za velika dela

Naš kolumnista Jovan Mrđenović priznaje da mu je izolacija, čitaj samoća, pomogla da spozna lepotu i pronađe je tamo gde je obično ne tražimo. Nošen osećajem, put ga je naneo do etno sela Vrhpolje. Dočekao ga je Nikola Knežević. Čovek koji je...Roma Company pomaže sa 50 odsto materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zgrada

Uz slogu i boje, do najlepše zgrade

Zahvaljujući akciji koju treću godinu zaredom organizuje Roma Company, stanari stambenih zajednica u Beogradu, uz pomoć svojih upravnika mogu da udahnu nov život u svoje zgrade. Po znanju barista, kvalitetu kafa, ali i po navikama konzumenata, sve smo bliže Italijanima

SVETLANA BOŽOVIĆ, AFH MENADŽER U KOMPANIJI STRAUSS ADRIATIC, U INTERVJUU ZA CAFE BAR & RESTORAN GOVORI O POSTPANDEMIJSKOJ ERI I PROBLEMIMA S KOJIMA ĆE SE SUOČITI SVE OBLASTI HoReCa SEKTORA. AKCENAT JE, IPAK, STAVLJEN NA TRŽIŠTE I NOVE TRENDOVE U...Rashladi se uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato donosi uživanje u neodoljivom kremastom ukusu u toplim letnjim danima!

Sve što vam je potrebno u ovim vrelim danima jeste prava ledena poslastica – Barcaffé Lattiato kafa. Da biste se rashladili, dovoljno je daotvorite savršeno...