Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti  //  Više od 140 izlagača na sajmu Beowine

Međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, Beowine 2013, biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara, a za dve godine održavanja posta je značajno mesto promocije najkvalitetnijih vina Srbije i regiona. 

Na ovogodišnjem sajmu koji će biti održan u hali 2 Beogradskog sajma, očekuje se više od 140 izlagača među kojima 50 iz inostranstva.

Stručna predavanja, male škole poznavanja vina, takmičenje izlagača na Beowine challenge cup-u i kulturno umetnički program biće sastavni deo manifestacije. Pošto se sajam održava u isto vreme sa Sajmom turizma, akcenat će ove godine biti stavljen na promociju vinskog turizma i sve popularnijih puteva vina, pri čemu će izlagači imati priliku da prikažu svoje vinarije kao atraktivna turistička odredišta. 

Sve značajniji deo manifestacije posvećuje se proizvođačima i distributerima opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, koji svojom ponudom omogućavaju izlagačima i profesionalnim posetiocima da budu u toku sa najnovijim trendovima u ovoj grani industrije.

Manifestacija se organizuje u saradnji sa Udruženjem vinara i vinogradara Srbije VIVIS i privrednim društvom „Srpsko vino“.

Share