Home  //  Hrana i Piće  //  Vesti

Countryside, luksuzni švedski lanac hotela odlučio je da vrati novac svim bračnim parovima koji su bili njihovi gosti, a koji su se u međuvremenu razveli.

 

U Seulu u Južnoj Koreji, grupa beograđana otvorila je restoran srpske kuhinje.

 

Vlasnik američkog lanca restorana Cracker Barrel otpustio je ženu koja je za njega radila 11 godina.

 

Ima 100 soba, a u svakoj od njih se nalazi i robot-pomoćnik u obliku jajeta koji može da odgovara na pitanja, menja TV kanale...

 

Posebna atrakcija biće pravljenje kalemegdanskog Pobednika od testa.

 

Mišković je već počeo da razgleda potencijalne lokacije za otvaranje hotela.

 

Prikupljeni zatvarači uručeni su predsedniku Udruženja Zoranu Martinovu, a celokupni prihod od prodaje sakupljenih čepova koristiće se za nabavku ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom.

 

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.

 

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.

 

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.

 

Na prvom predavanju i degustaciji govoriće beogradski somelijeri, na drugoj barmeni i ugostitelji, a na trećoj, poznate ličnosti. 

 

Manifestacija Dani Pirota u Nišu održava se već treću godinu zaredom u Domu Vojske, a piroćanci je često nazivaju i Mini sajam peglane kobasice.

 

Povodom obeležavanja Svetskog dana poezije, kompanija Julius Meinl će organizovati akcije kojima će svim ljubiteljima kafe priuštiti jedno novo iskustvo.

 

Na poslednjem spratu Ajfelovog tornja nalazi se apartman za koji malo ko zna.

 

Umesto 1.400 soba, posle rekonstrukcije, gostima će na raspolaganju biti nekoliko apartmana, dok će akcenat biti na mnogobrojnim prodavnicama u sklopu hotela.

 

Prema novoj direktivi Evropske komisije, u svim ugostiteljskim objektima i javnim prostorijana biće zabranjeno pušenje i elektronskih cigareta.

 

Grad Beograd nedavno je raspisao javni poziv za izbor firme koja će pripremati i distribuirati oko 9,6 miliona obroka za narodne kuhinje.

 

Na aukciji u Agenciji za privatizaciju prodat je hotel Prag za 850 miliona dinara. Kupio ga je konzorcijum u kome su Jovan Pejčić i Tomislav Đorđević.

 

Iz pivare Brew Dog poručuju: Zaboravite na Diznilend, ovo će biti najsrećnije mesto na svetu!

 

U restoranu Mali Vrabac u Skadarliji, 15. marta 2017. godine u 11 časova, biće održan zajednički sastanak vlasnika i rukovodstva ugostiteljskih objekata u Skadaraliji sa gradonačelnikom i rukovodstvom Grada Beograda.

 

Ovo vino je i sveukupni pobednik 5. Sajma vina održanog 11. marta u Paraćinu.

 

Na poslednjem, 21. spratu nalaziće se restoran sa terasom sa koje će se pružati panoramski pogled na Ljubljanu.

 

Lokal je podelje na dva različita nivoa: u prizemlju je kafić, kafe bar i restoran, dok se na spratu nalaze vip bar, trening centar, izložbeni prostor, upravna kancelarija i soba za sastanke

 

Cena za koju je prodat hotel Zvezda je milion i po evra, a kako saznanjemo, Cepter planira da u njegovo renoviranje uloži 10 miliona evra.

 

Najnovije vesti


U Zagrebu se otvara InterContinental

Mišković je već počeo da razgleda potencijalne lokacije za otvaranje hotela.Apatinska pivara prikupila 750.000 čepova

Prikupljeni zatvarači uručeni su predsedniku Udruženja Zoranu Martinovu, a celokupni prihod od prodaje sakupljenih čepova koristiće se za nabavku ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom.Stih vredniji od novca

Danas se u gradovima širom Srbije obeležava Svetski dan poezije.Srebro za Chardonnay Special Selection

Na najvećem 24. Međunarodnom takmičenju vina Chardonnay du Monde održanom u Francuskoj, Chardonnay Special Selection vino vinarije Tikveš berba 2016. osvojilo je srebrnu medalju.Danas je dan za Ukuse Francuske

U Beogradu, u ukusima francuske gastronomije gosti će moći da uživaju u restoranima: Casa Nova, Enso, Franš, Homa, Kalemegdanska terasa, Klub književnika, Madera, Na ćošku, Oxalis, Žabar, Voulez-vous, The Square i na splavu Play.