Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Jagnjeća kolenica sous-vide

 

Jagnjeća kolenica sous-vide sa sotiranim šparglama na Buteru

 

Sastojci:

  • jagnjeća kolenica 400-500 g
  • češanj belog luka
  • 100 g špargli
  • 50 g butera
  • maslinovo ulje
  • so, biber

 

Priprema: 

Jagnjeću kolenicu ispeći u tiganju sa svih strana, pa zatim ubaciti u vakuum kesu, posoliti, pobiberiti, sipati maslinovo ulje i ubaciti češanj belog luka. Vakuumiranu kolenicu kuvati na 65 stepeni 48 sati, pa peći u rerni na 200 stepeni šest–osam minuta. U međuvremenu, špargle izblanširati i sotirati na buteru. Složiti ih na tanjir, pa preko njih staviti zapečenu kolenicu prelivenu sokom iz kese u kojoj se kuvala. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.



Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.



Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.



Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.



Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.