150 g svežeg fileta lososa, 3 g crnih tartufa, delovi pomorandže, 5 g ikre lososa, 2 g mladog luka, 20 ml terijaki sosa, 2 ml ulja od tartufa, 10 ml ponzu sosa, sveže dekorativno bilje.
Priprema: flambirati filet lososa i ostaviti ga u hladnoj vodi s ledom. Iseći filet na režnjeve debljine 2 cm. Po želji na tanjir poređati delove pomorandže, na njih komade lososa, preliti terijaki sosom, uljem od tartufa i ponzuom. Dekorisati svežim biljem i tartufom.
Sastojci: 180 g bifteka, 40 g hoisin sosa, seckani beli luk, 40 g sosa od ostriga, 50 g seckanih šitake pečuraka, 10 ml ulja, 75 g seckanih gambora, 5 g seckanog mladog luka, dekorativno gastro zlato (po želji).
Priprema: biftek izgrilovati na željenoj temperaturi, pa potom ostaviti da odstoji. Sotirati beli luk, šitake pečurke i gambore, dodati hoisin i sos od ostriga, pa zatim mladi luk. Iseći biftek na režnjeve po želji i poređati na tanjir, preliti sosom i dekorisati gastro zlatom.
Beograd 1867. slavi povratak kneza Mihaila Obrenovića iz Carigrada, gde mu je turski sultan uručio ferman o predaji srpskih gradova. U kafani Srpska kruna priređeno je veliko slavlje. Tim povodom došao je Jaša Ignjatović...
Iris New Balkan Cuisine, fine dining restoran, Beogradu je pre nešto više od dve godine, kada je otvoren, doneo novi koncept ugostiteljstva. Malo ko je verovao u njegov opstanak, ali zahvaljujući ogromnom entuzijazmu zaposlenih i ljubavi prema...
direktor kompanije Nectar, govori za CaféBar network povodom obeležavanja jubileja, 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Nectar
Ove Nove godine 170 dece iz SOS dečijih sela u Kraljevu i Sremskoj Kamenici iskusiće radost praznika i provesti nezaboravno zimovanje zahvaljujući građanima Srbije i kompaniji Coca-Cola.