Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Goran Veljković

 

Losos Gravlax mariniran s cveklom, renom i klekom

Losos marinirati sa svežim sokom od cvekle, mirođijom, solju i šećerom.

Presovati ga i hermetički zatvoriti u metalnoj gastro posudi. Ostaviti ga u posudi najmanje 24 sata.

Izvaditi ga iz marinade, oprati i osušiti. Seći po potrebi.

Servirati ga sa musom od svežeg rena, prahom od kleke i kompresovanim krastavcima.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew

Novi hit letnje sezone - Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa... Najnoviji trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju - hladno pripremljena i hladno služena kafa, koja će ovog leta oduševiti posetioce kafića, pravi je izbor za sve...



Jagnjetina u Mrzencima

Jovan Mrđenović

Rešio sam i ovog leta da posetim Mrzence, kao što činim i niz prethodnih godina. Čovek koji ima sreću da nađe smeštaj u hotelu Nar u Mrzencima, gde se soba traži preko veze, treba da se istušira, odmori i uveče pravac kafana...



Oni od kafe prave savršenstvo

Profesija bariste u Srbiji je relativno mlada, ali se brzo razvija i izaziva veliko interesovanje, pogotovo sa pojavom posebno zanimljivih i kreativnih delova ovog posla poput latte art-a. Kako svi uživamo u lepim slikama, koje dodatno ulepšavaju...



Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana

Novi projekat "Vino kao most povezivanja Zapadnog Balkana" je projekat pod kojim će se izgraditi veze za povezivanje zemalja regiona u pravcu promocije Balkana kao vinskog regiona



Prva Home Made prodavnica u Crnoj Gori: Porto Montenegro

Nakon višegodišnjeg uspešnog rada i četiri lokacije u Beogradu, poznati proizvođač macaronsa, torti, kolača, sladoleda i slatkih poklon proizvoda, Home Made Company, odlučio je da prvo prodajno mesto u Crnoj Gori otvori u kompleksu Porto...