Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Goran Veljković

 

Losos Gravlax mariniran s cveklom, renom i klekom

Losos marinirati sa svežim sokom od cvekle, mirođijom, solju i šećerom.

Presovati ga i hermetički zatvoriti u metalnoj gastro posudi. Ostaviti ga u posudi najmanje 24 sata.

Izvaditi ga iz marinade, oprati i osušiti. Seći po potrebi.

Servirati ga sa musom od svežeg rena, prahom od kleke i kompresovanim krastavcima.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Nepušački lokali u Beogradu

Prema podacima iz 2013. godine (a noviji se očekuju u tekućoj, 2019. godini), u Srbiji puši svaki treći stanovnik stariji od 15 godina, njih čak 34,7%, dok je u Beogradu taj udeo tek nešto manji od nacionalnog proseka i iznosi 31,6%



Četvrti festival kraft piva stiže u grad!

Vrteška koja će zavrteti Beograd: Četvrti festival kraft piva stiže u grad!



CLOSE EYES, TASTE FOOD, DRINK WINE

Ekskluzivna večera Be@Château Lagrange – UNPRECEDENTED



Jameson Green Up žurka

Jameson irski viski je i ove godine okupio više od 1000 najvernijih fanova i poznatih gradskih lica na zanimljivoj Green UP žurci održanoj u Beogradu.



Prijavi se za Barcaffé Barista Cup

Prijavi se za Barcaffé Barista Cup – prvo regionalno latte art takmičenje