Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Goran Veljković

 

Losos Gravlax mariniran s cveklom, renom i klekom

Losos marinirati sa svežim sokom od cvekle, mirođijom, solju i šećerom.

Presovati ga i hermetički zatvoriti u metalnoj gastro posudi. Ostaviti ga u posudi najmanje 24 sata.

Izvaditi ga iz marinade, oprati i osušiti. Seći po potrebi.

Servirati ga sa musom od svežeg rena, prahom od kleke i kompresovanim krastavcima.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!



HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. 



Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.



Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!