Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Sanja Đorđević, Lorenzo&Kakalamba

 

Crostini Toscani

 

Sastojci za 4 osobe: 

350 g pileće džigerice,

50 g kapara,

1 dl bujona,

0,5 dl Vin Santo,

srednji crveni luk,

2-3 inćuna u ulju,

ekstra devičansko maslinovo ulje 

 

Priprema: 

Oprati pileću džigericu i očistiti je od žilica, zatim sotirati na luku, pa dodati Vin Santo. Ostaviti da ispari i dodavati po malo bujona. Izblendati smesu sa svim namirnicama, pa servirati sa krostinima od toskanskog prepečenog hleba i kvalitetnim maslinovim uljem. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


BAT preuzeo Reynolds American

British American Tobacco (BAT) saglasio se da plati gotovo 50 milijari dolara za preuzimanje kontrole nad rivalskom američkom firmom Reynolds American, čime će nastati najveća svetska duvanska kompanija.



Budva dobija hotel sa pet zvezdica


Kompanija S&I Invest iz Podgorice podnela je zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju hotelskog kompleksa sa pet zvezdica Falcons u Budvi.



Restoran Gi Savoja najbolji na svetu

Gostima nudi supu od artičoka s crnim tartufom iz brioš punjen tartufima, brancin sa basmati rižom kuvanom u supi od brancina.



Novi hotel Park

Kada bude završen, hotel će raspolagati sa 209 smeštajnih jedinica: 190 ekskluzivnih soba i 20 apartmana.



Ralf Loren otvorio bar

Kreator je već odavno u ugostiteljskim vodama i ima barove u Čikagu, Parizu i Njujorku.