Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Sanja Đorđević, Lorenzo&Kakalamba

 

Crostini Toscani

 

Sastojci za 4 osobe: 

350 g pileće džigerice,

50 g kapara,

1 dl bujona,

0,5 dl Vin Santo,

srednji crveni luk,

2-3 inćuna u ulju,

ekstra devičansko maslinovo ulje 

 

Priprema: 

Oprati pileću džigericu i očistiti je od žilica, zatim sotirati na luku, pa dodati Vin Santo. Ostaviti da ispari i dodavati po malo bujona. Izblendati smesu sa svim namirnicama, pa servirati sa krostinima od toskanskog prepečenog hleba i kvalitetnim maslinovim uljem. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Frikom predstavio program za HoReCu

Kompanija Frikom prezentovala je meni koji se može pripremiti od raznovrsnog asortimana smrznutog programa, dok su kuvari za predstavnike medija i kolege kuvare pripremali kompletan ručak i deserte, idealne za ponudu u restoranima i hotelima.



U susret 10. oktobru!

U želji da se dodatno podstakne preduzetnički duh i istakne značaj nezavisnog biznisa za celokupnu zajednicu, METRO Srbija 10. oktobra obeležava „Dan sopstvenog poslovanja“.



Sve je spremno za Vinski maraton

Tokom tri dana manifestacije, trčaće se dve trke kroz vinograde: Vinska (21,1 km) i Trka uživanja (6 km).



Ukusi Vojvodine

Festival traje do 1. oktobra i na njemu posetiocu mogu da uživaju u ukusima rinflajša, perkleta, paprikaša, gulaša...



Prvi Sheraton u regionu

Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije MK Group, sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu,