Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Sanja Đorđević, Lorenzo&Kakalamba

 

Crostini Toscani

 

Sastojci za 4 osobe: 

350 g pileće džigerice,

50 g kapara,

1 dl bujona,

0,5 dl Vin Santo,

srednji crveni luk,

2-3 inćuna u ulju,

ekstra devičansko maslinovo ulje 

 

Priprema: 

Oprati pileću džigericu i očistiti je od žilica, zatim sotirati na luku, pa dodati Vin Santo. Ostaviti da ispari i dodavati po malo bujona. Izblendati smesu sa svim namirnicama, pa servirati sa krostinima od toskanskog prepečenog hleba i kvalitetnim maslinovim uljem. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Remzi “zeznuo” stvar sa pivom

Na društvenim mrežama već nekoliko dana aktuelna je rasprava oko Gordona Remzija i “njegovog” koreanskog piva Cass.



Završen 8. Festival vina u Kavadarcima

Uz zvuke trube orkestra Dejana Petrovića ljubitellji vina uživali su u degustaciji mladog vina.



U Menzzi tradicionalna hercegovačka jela

U Trebinju je u nekadašnjoj upravnoj zgradi Industrije Alata Trebinje otvoren hotel.



Točilo se mlado vino!

Svečano otvaranje prvih buradi s mladim vinom, već čitavu deceniju praktikuje se u Novom Sadu. Na Danu mladog portugizera, koji se ove godine slavio 16. novembra, u centru grada besplatno se točilo mlado vino.



Tiffany&Co otvara restoran

Doručak kod Tifanija uskoro će postati realnost, a objekat će biti smešten na Petoj aveniji u Njujorku