Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Sanja Đorđević, Lorenzo&Kakalamba

 

Crostini Toscani

 

Sastojci za 4 osobe: 

350 g pileće džigerice,

50 g kapara,

1 dl bujona,

0,5 dl Vin Santo,

srednji crveni luk,

2-3 inćuna u ulju,

ekstra devičansko maslinovo ulje 

 

Priprema: 

Oprati pileću džigericu i očistiti je od žilica, zatim sotirati na luku, pa dodati Vin Santo. Ostaviti da ispari i dodavati po malo bujona. Izblendati smesu sa svim namirnicama, pa servirati sa krostinima od toskanskog prepečenog hleba i kvalitetnim maslinovim uljem. 

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Izgoreo klub Koketa

Na makiškoj strani Ade Ciganlije jutros je izbio požar.



Više zaradimo kada delimo

Pitali smo konobare da li se više zaradi kada se bakšiš deli ili ne



Ugostiteljima su važni komentari gostiju!

U pokušaju da se gostima na jednom mestu prikaže izbor svih restorana, barova, etno-sela, kafića, kafeterija, kafana, stvara se masovna i nepregledna prezentacija lokala. Upravo zbog toga, mnoge informacije nisu tačne, te se tako u ponudi mogu...



Gde je zapelo sa baštama

Zašto centralne gradske Opštine u Beogradu  „teraju” ugostitelje da rade nelegalno...

Letnja sezona samo što nije počela, a ugostitelji još uvek nisu dobili dozvole za postavljanje bašta koje su simbol Beograda. Kako kažu, zahteve su podneli i...



Šabac

Kažu da je Šabac između dva svetska rada imao najviše kafana po glavi stanovnika. I danas taj grad može da se pohvali velikim brojem ugostiteljskih objekata. Većina njih smeštena je u strogom centru, u pešačkoj zoni. Ponuda je vrlo raznovrsna, a...