Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Jovica Jovičić preporučuje

 

Hobotnica ispod sača

Hobotnicu težine 600 grama staviti u sač zajedno sa 150 grama šargarepe, 120 grama luka i 140 grama celera i naliti sa 3 dl belog vina. Kuvati 45 minuta. Servirati uz prilog napravljen od 40 grama komorača, 40 grama paprike, 40 grama šargarepe, proprženih na ulju. 

 

Čokoladna simfonija 

Skuvati 20 grama crne čokolade i 20 grama slatke pavlake i ostaviti da se stegne. Zatim oblikovati kuglice i uvaljati ih u kakao. Isto ponoviti sa 20 grama bele čokolade i 20 grama slatke pavlake, pa dodati 20 grama nalupane slatke pavlake. Smesu oblikovati u valjčice i panirati ih u bademu.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Srbin među 10 najboljih na svetu

Aleksandar Josipović,direktor marketinga White Label Grupe u Dubaiju ostvario je još jedan veliki uspeh na međunarodnoj sceni zajedno sa Cavalli Club Restaurant & Lounge-om u Dubaiju.



Dan za limuNADU!

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih 14. jula 2018. organizuju akciju pod nazivom Dan za limuNADU.



Novi predsednik Udruženja pivara Srbije

Vladimir Vava, generalni direktor Carlsberg Srbija je od 25. juna ove godine preuzeo funkciju predsednika Udruženja pivara Srbije sa mandatom od dve godine.



Tri razloga zbog kojih morate mudro odabrati ozvučenje za vaš lokal

Zato je važno da se ugostitelji, koji žele uspešan restoran pun zadovoljnih gostiju, zapitaju koliko pažnje zaista pridaju muzici.



Bubble Jam početkom jula

Festival penušavih vina “Bubble Jam” održava se ove godine po četvrti put. Ovaj događaj zakazan je za 7. jul 2018. u Hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, tačnije na platou ispred hotela.