Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Jovica Jovičić preporučuje

 

Hobotnica ispod sača

Hobotnicu težine 600 grama staviti u sač zajedno sa 150 grama šargarepe, 120 grama luka i 140 grama celera i naliti sa 3 dl belog vina. Kuvati 45 minuta. Servirati uz prilog napravljen od 40 grama komorača, 40 grama paprike, 40 grama šargarepe, proprženih na ulju. 

 

Čokoladna simfonija 

Skuvati 20 grama crne čokolade i 20 grama slatke pavlake i ostaviti da se stegne. Zatim oblikovati kuglice i uvaljati ih u kakao. Isto ponoviti sa 20 grama bele čokolade i 20 grama slatke pavlake, pa dodati 20 grama nalupane slatke pavlake. Smesu oblikovati u valjčice i panirati ih u bademu.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate! 



Prvi ovogodišnji SAM Wine Club

U dobroj atmosferi, nazdravilo se poslovnim uspesima i rezultatima GI Group-e.



Jump INN slavi 4. rođendan!

Od otvaranja do danas ugostio je više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. 



Delta DMD produžila višegodišnje saradnje

Diageo i Delta DMD sarađuju još od 2006. godine.