Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Kozice u korama

Gojko Samardžić, Kozice u korama

Gojko Samardžić, Kozice u koramaKozice očistiti, uviti u testo i ispeći na ulju. Kao prilog služi se pirinač sa šafranom, šampinjoni i tikvice. Uz jelo se služi i sos od manga, narandže i meda

 

 

 

 

 

 

 

 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Dejvid Bekam i Gaj Riči otvaraju pab

Dejvid Bekam i Gaj Riči, bivši Madonin muž kupili su dvorac vredan 2.700.000 evra. Nekadašnji fudbaler i reditelj od ove nekretnine napraviće pab u koju će moći da dolaze samo odabrani.



The Plate konferencija

 Konferencija će na jednom mestu okupiti eminentne svetske i domaće šefove kuhinja i druge ugostiteljske radnike kako bi razmenili iskustva i veštine, u praksi saznali šta su najnoviji trendovi i zajednički pokušali da pronađu rešenja za neke od...



Odabrani najbolji na Schweppes Mixology takmičenju za barmene

 Održan je Schweppes Mixology, takmičenje barmena koji su strastveni zaljubljenici u bartending u organizaciji Coca-Cola HBC Srbija koja uz svetski i lokalno poznata bezalkoholna pića, distribuira i prodaje premium alkoholna pića.



Umetnost uživanja za sve ljubitelje espresso kafe vrhunskog kvaliteta

 Barcaffè je danas jedan od najznačajnijih regionalnih brendova u espresso biznisu, zastupljen je u gotovo svim zemljama ex YU. Ovaj zavidan uspeh nije stigao preko noći, decenije truda, brige o kvalitetu, odabir najkvalitetnijih svetskih vrsta...



Počinje Beogradska nedelja restorana

 Pod sloganom „Svi ste pozvani!“ veliki gastronomski festival Beogradska nedelja restorana, ove godine biće održan od 1. do 7. oktobra u 50 odabranih ugostiteljskih objekata u prestonici.