Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Orada s gamborima

Gojko Samardžić, Orada s gamborima

Orada s gamborimaPeče se sa solju. Kao prilog služi se pire od dagnji.

Glave dagnji kuvaju se s kunkumom, belim lukom i vinom. Kada se prokuva, izvadi se glava gambora, pa se dodaju tikvice, krompir i cele masline i kuva se s očišćenim dagnjama. Od toga se pravi pire. Od glava gambora napravi se preliv s belim lukom, dimljenim uljem, solju, biberom i pelatom.

 

 

 

 


Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


MADERA: Čast nam je!

Restoran Madera nalazi se na listi Top 12 beogradskih restorana za 2018. godinu!



HOMA: Topli obrok za sve zaposlene!

Posvećeni vlasnici Vlastimir Puhalo i Filip Ćirić svakog dana čine sve što je potrebno da u svakom trenutku budu ispunjeni svi aspekti za dobro i uspešno ugostiteljstvo. 



Ugostitelj prodaje biznis za 12.500 evra

U tu cenu, kako sam kaže, ulazi sve od opreme potrebno za funkcionisanje jednog objekta te vrste.



Vodite li vinski dnevnik?

Udruženje Žene i vino izdalo je ovaj dnevnik kako bi olakšali vinarima i amaterima da svoje beleške o vinu “drže pod kontrolom”, na jednom mestu.



Heineken Lovefest Fire rasprodat!

Do dolaska Green Velvet-a, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Heineken Lovefest Fire su gotovo rasprodate!