Home  //  Hrana i Piće  //  Recepti  //  Gušti mora, Riba na soli

Gušti mora, Riba na soliFilete čiste ribe staviti na kocku soli prethodno napravljenu i stavljenu u pleh. Vlažnu so s ribom staviti na vatru, pa sve poprskati raznim čajevima (nana, kamilica, bokvica...).

Dok je so još vlažna, dodati ruzmarin i krupni biber. Kada so postane polusuva, izrezati je i staviti na vatru da se prosuši, a zatim na nju staviti ribu da omekša i da aromatizovana so probije kroz ribu.

Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

Najnovije vesti


Nepušački lokali u Beogradu

Prema podacima iz 2013. godine (a noviji se očekuju u tekućoj, 2019. godini), u Srbiji puši svaki treći stanovnik stariji od 15 godina, njih čak 34,7%, dok je u Beogradu taj udeo tek nešto manji od nacionalnog proseka i iznosi 31,6%



Četvrti festival kraft piva stiže u grad!

Vrteška koja će zavrteti Beograd: Četvrti festival kraft piva stiže u grad!



CLOSE EYES, TASTE FOOD, DRINK WINE

Ekskluzivna večera Be@Château Lagrange – UNPRECEDENTED



Jameson Green Up žurka

Jameson irski viski je i ove godine okupio više od 1000 najvernijih fanova i poznatih gradskih lica na zanimljivoj Green UP žurci održanoj u Beogradu.



Prijavi se za Barcaffé Barista Cup

Prijavi se za Barcaffé Barista Cup – prvo regionalno latte art takmičenje